Mmmhhh den her opskrift er sååååå lækker! Hjemmelavet hindbærsnitter er bare så meget bedre end dem man køber (synes jeg! Der kan være forskellige meninger :D). Jeg håber virkelig, at du vil prøve den her opskrift! Lad os da komme i gang! Der bliver cirka 15-20 hindbærsnitter.

DEJ

  • 1/2 vaniljestang
  • 70g flormelis
  • 150g stuetempereret smør
  • 250g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0.5dl vand

FYLD

  • ca. 200g hindbærmarmelade

GLASUR

  • ca. 170-200g flormelis
  • Krymmel el. frysetørret hindbær
FREMGANGSMÅDE

 

DEJ OG FYLD
Forvarm ovnen til 190 grader
  • Skrab kornene ud af vaniljestangen, tag lidt af flormelisen, og skel kornene fra hinanden.
  • Kom det op i en skål med det resterne flormelis samt hvedemelet, smør og bagepulver.
  • Rør der godt sammen, og tilsæt vand.
  • Ælt den godt sammen.
  • Stil den i køleskabet i cirka 30 minutter.
  • Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel til en tykkelse på cirka 2-3 mm.
  • Udstik bundene i en udstikker på cirka 8 cm.
  • Bag bundene i 190 grader til de er LET gyldne.
  • Køl bundene helt af.
  • Saml bundne to og to og tag den ene halvdel og kom hindbærmarmelade på (ca 1-2 teske).
  • Tag den anden halvdel ovenpå.
GLASUR OG PYNT 
  • Bland flormelis og vand til den ønskede tykkelse
  • Kom det i plastikpose og sprøjt ud på hindbærsnitten
  • Pynt med krymmel el. frysetørrethindbær

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *