Verdens bedste gulerodskage, simpelthen så lækker og svampet! Det er en must try. Det er helt klart en af mine nye favoritter.

Antal: Til ca. 10 personer
Forberedelse: 2 timer
Ventetid: Cirka. 1 time + 3 timer.
DET DU SKAL BRUGE:
TIL DEJEN:
- 225 g brun farin
- 1,5 dl majsolie
- 3 æg
- 210 g mel
- 3/4 tsk vaniliesukker
- 1,5 tsk bagepulver
- 3/4 tsk natron
- 0,5 tsk salt
- 1,5 tsk kanel
- 285 gram reven gulerod
- 40 gram grofthakkede valnødder.
TIL CREAMCHEESE FROSTINGEN:
- 200 g flødeost
- 125g blødt smør
- 250 g flormelis (måske mere)
- 1-2 tsk vanilie
- Citronsaft
SÅDAN GØR DU:
DEJEN:
- Forvarm ovnen til 185°
- Brun farin og olie piskes sammen i en skål. Tilsæt æg og pisk til det er lysere.
- Bland alle de tørre ingredienser + nødderne, kom dem i skålen og rør til det akkurat er blandet.
- Tilsæt så gulerod og rør det hurtigt i.
- Hæld blandingen i en springform på cirka. 20 cm i diameter.
- Bag kagen i 50-60 minutter ved 185 grader.
- Kagen køles helt af inden frostingen kommes på (dette er meget vigtig, da frostingen ellers vil smelte!)
CREAMCHEESE FROSTINGEN:
- Tilsæt flødeosten lidt af gangen, VED LAV HASTIGHED!
- Pisk til det er rigtig godt luftigt, hastigheden kan øges mod slutningen, men
pas på ikke at piske for meget, da osten ellers godt kan skille. - Smag til med citronsaft.

SAMLING:
- Skær toppen af kagen (hvis nødvendig), så man har en hel flad kage at arbjde med.
- Kom frostingen i en sprøjtepose med tylle efter eget valg (jeg brugte en stor rund tylle)
- Dekorer og pynt kagen efter eget valg.
- Kagen kan holde sig 3-4 dage på køl.
Velbekomme.
