
Mmhhh, jeg elsker bananmuffins og chokolade; og de to kombineret MUMS. Denne opskrift er super lækker, de bliver så svampede og så bløde og argh! Det er et must try. Det her er en af de få bananmuffin-opskrifter hvor muffinen også er god dagen efter. Du må bare prøve dem hvis du elsker bananmuffins! 😉
Antal: Ca 12 muffins
Forberedelse: 30 minutter
Ventetid: 20 minitter
Sværhedsgrad: Nem
Til cirka 12 muffins
BANANMUFFIN
2 æg
150 g sukker
1 teske vaniljesukker
200 g hvedemel
2 teske bagepulver
125 g blødt smør
2-4 modne bananer (moset)
100 g mørkchokolade (hakket)
FREMGANGSMÅDE
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Pisk æg sukker & vanijlesukker hvidt og luftigt.
- Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål
- Smelt smørret ved savg varme og lad det afkøle
- Rør melet & det smeltede smør skiftevis i æggemassen sammen med de moste bananer & chokoladen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme – og bag dem midt i ovnen.
- Bag dem i 15-20 minutter.
Velbekomme!

