Mmhhh, jeg elsker bananmuffins og chokolade; og de to kombineret MUMS. Denne opskrift er super lækker, de bliver så svampede og så bløde og argh! Det er et must try. Det her er en af de få bananmuffin-opskrifter hvor muffinen også er god dagen efter. Du må bare prøve dem hvis du elsker bananmuffins! 😉

Antal: Ca 12 muffins
Forberedelse: 30 minutter
Ventetid: 20 minitter
Sværhedsgrad: Nem

Til cirka 12 muffins 

BANANMUFFIN

2 æg
150 g sukker
1 teske vaniljesukker
200 g hvedemel
2 teske bagepulver
125 g blødt smør
2-4 modne bananer (moset)
100 g mørkchokolade (hakket)

FREMGANGSMÅDE

 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Pisk æg sukker & vanijlesukker hvidt og luftigt.
  • Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål
  • Smelt smørret ved savg varme og lad det afkøle
  • Rør melet & det smeltede smør skiftevis i æggemassen sammen med de moste bananer & chokoladen.
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme – og bag dem midt i ovnen.
  • Bag dem i 15-20 minutter.

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *